Víkend na TV Nova již podruhé

Publikováno: 19.05.2022

Můžete zkusit zavzpomínat na rok 2015, kdy Nova v naší výrobně natáčela reportáž o Falco výrobcích s majitelem firmy. Moderátor dokonce naše 100% konzervy ochutnal, no a můžete se podívat sami, jak mu maso zachutnalo. V roce 2021 nás oslovila televize Nova znovu a natočila další reportáž, která se vysílala 30.11. v pořadu Víkend. Hlavní „role“ si místo pana Sokola zahráli především naši čtyřnozí parťáci, Ellie s Cornym.

Jelikož zbýval necelý měsíc do Vánoc, tak byla reportáž zaměřena na vánoční produkty. Adventní kalendář, pomocí něhož můžou i mazlíčci odpočítávat Štědrý den, a také Ryba s bramborovým salátem, která je plnohodnotnou štědrovečerní večeří pro čtyřnohé parťáky. V závěru bychom snad jen dodali, že toto vysílání spustilo velkou vlnu objednávek, již zmiňovaného zboží, a to hned druhý den. Pokud někdo z Vás tento pořad nestihl v televizi, doporučili bychom se podívat zpětně.

Volejte, pište - rádi vám odpovíme

Falco - Jsme tu pro vás

Kontakt

Nevíte si rady?

+420 725 417 210

Váš prohlížeč (Internet Explorer) je zastaralý.

Již nevydává pro systém Windows žádné aktualizace. Stáhněte si jeden z těchto aktuálních, svobodných a vynikajících prohlížečů: